Doneaza

Clubul IQ(IASI)

Clubul IQ (Iasi)

Clubul IQ (Iași) are sediul în corpul R al Universității Al. I. Cuza (fosta clădire Romtelecom), la etajul 4. Este un centru de stimulare a performanței, dotat și utilat ultra-modern, care își propune să le faciliteze olimpicilor liceeni accesul la resurse educaționale formale și nonformale suplimentare ale celor mai prestigioase universități din țară și din lume, accesul la programe de dezvoltare personală și profesională, dar şi la un cadru intim de socializare.

Proiectul este realizat prin parteneriatul între trei instituții: Fundația Comunitară Iași, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și Asociația Rotalent.

Ideea unui club al olimpicilor ieșeni a apărut în luna august 2012 și aparține unor companii din orașul Iași care au organizat împreună evenimentul cu titlul „Seara naivă a olimpicilor ieșeni”Fructe NaiveRofilcoIcar Tours și Cafeneaua Veche.

Află ce spun inițiatorii IQ (Iași).

Clubul IQ (Iași) îşi propune să lanseze tuturor liceenilor ieșeni, provocarea de a atinge un nivel superior de performanță pentru a putea face parte din acest program de elită.

Vezi care sunt activitățile ce se vor desfășura în Club.

Vezi care vor fi dotările Clubului.

Ești olimpic? Intră în Club!

Esti olimpic? Inscrie-te!

UN PROIECT MARCA
PARTENER CREATIV